Om dette arrangement

Tid
20:00 - 20:45
Pris
Gratis
Lokalitet
Instagram
Arrangører
Target
Voksne
Litteraturarrangementer

Forfatter-talk: Iben Mondrup

11.06.20
Live på Instagram

I denne tid kan vi desværre ikke samles om litteraturen på biblioteket, som vi plejer. Bibliotekerne har været lukket i en længere periode, og meget lidt i vores hverdag er helt, som det VAR. Vi må finde på nye måder at gøre ”det vi plejer”. I stedet for at invitere ind på biblioteket vil vi derfor gerne give alle jer, bibliotekets mange faste brugere, læsere og lånere, en mulighed for ”møde litteraturen” online. Biblioteket er stolte af at præsentere aktuelle forfatterskaber for jer online på Instagram, hvor vi inviterer til spændende Forfatter-talks live.

Iben Mondrup er den første af to Forfatter-talks i juni.

Iben Mondrup er aktuel med den anmelderroste roman Tabita. I Tabita skildrer Iben Mondrup på allermest barske vis livet i en familie, hvor børnene må kæmpe for sig selv og hinanden. Samtidig tages forholdet mellem Grønland og Danmark op til debat.
Iben Mondrup er født i 1969 i København, men flyttede som treårig med sin familie til Grønland, hvor hun boede, til hun som attenårig rejste til Danmark for at gå på Kunstakademiet. Hun debuterede i 2009 og har siden udgivet fem anmelderroste romaner, hvoraf Godhavn fra 2014 blev nomineret til Læsernes bogpris, Weekendavisens Litteraturpris og DR Romanprisen, som den vandt. Iben Mondrup modtog Blixen-prisen 2017 for sin roman Karensminde.

Praktisk info
Du skal have en konto på Instagram for at kunne deltage i bibliotekets Forfatter-talks. Du skal følge Herning Bibliotekernes Instagram-profil "LitteraturHeBib", hvorfra der udsendes live de tre torsdage. Udsendelsen optages og er derefter mulig at se de følgende 24 timer.

Materialer