Torsdag
19. april
19.00 - 21.00
Biblioteket i Herning
100,-
Litteraturarrangementer

Forfatteraften - Leonora Christina Skov

Herning Bibliotekerne er glade for at præsentere Leonora Christina Skov, der kommer og fortæller om sin seneste roman "Den, der lever stille"

Herning Bibliotekerne er glade for at præsentere Leonora Christina Skov, der kommer fortæller om sin seneste roman "Den, der lever stille". 
Da Leonoras mor dør, beslutter hun at skrive den faktiske historie om sig selv og sit liv. Om at vokse op som den ensomme Christina i en familie, hvor mor endelig ikke må græde, og far endelig ikke må blive vred, og om at flytte til København og genskabe sig selv som forfatteren Leonora, der til sine forældres rædsel forelsker sig i en kvindelig præst. ”Når du ligger i rendestenen, skal du nok komme hjem”, siger hendes far, men så tager Leonoras raseri og livslyst over. I foredraget fortæller Leonora om den voldsomme skriveproces, når man smider fiktionens forklædninger og skriver om faktiske mennesker, om at miste det hele og finde sig selv, og om at håbe på en forklaring og hige efter sin mors kærlighed langt ind i døden. 

Billetpris 100 kr. inkl. kaffe, te og småkage.
Køb billet her >>

Mandag 19. marts
Litteraturarrangementer

DOX:DIREKTE - Dreaming Murakami

Biblioteket i Herning
0,-

DOX:DIREKTE - Dreaming Murakami

DOX:DIREKTE - Åbningsarrangement: Om litteraturens væsen
Onsdag 7. marts
Litteraturarrangementer

Læsecirkel på Biblioteket i Aulum

Biblioteket i Aulum
0,-

Læsecirkel på Biblioteket i Aulum

Kom og del din læseoplevelse med andre

Notifikation fra biblioteksværten

Vil du til et arrangement på biblioteket?

Hvad enten du er til arrangementer for børn, om litteratur, foredrag, cafétilbud, deltagelse i undervisning- og kurser, så klik her og se, hvad vi tilbyder.

Luk Læs mere

Log ind med NemID
Ny bruger