Om dette arrangement

Tid
18:30 - 20:30
Pris
100 Kr
Target
Voksne
Tickets
Billetsalg lukket
Litteraturarrangementer

Forfatteraften med Mich Vraa

26.02.19
Kom og mød forfatter Mich Vraa og hør ham fortælle om sin seneste roman "Faith" og om Dansk Vestindien

Mich Vraa har de sidste tre år udgivet romantrilogien om Dansk Vestindien: "Haabet", "Peters Kærlighed" og i 2018 udkom "Faith". 

I HAABET fortæller Mich Vraa om en tid, hvor kolonitidens danskere skabte ny velstand på slavearbejde i de vestindiske sukkerplantager.

PETERS KÆRLIGHED handler først og fremmest om Peter von Scholtens liv, men fortsætter samtidig beretningen om de fiktive personer fra HAABET.

FAITH, er fortællingen om året 1917 da USA overtog de tre dansk-vestindiske øer, og Danmark sagde endeligt farvel til sin sidste tropekoloni.

I foredraget fortæller Mich Vraa om sit arbejde med romantrilogien og sit omfattende researcharbejde. Du vil også få indblik i Mich Vraas skriveproces, og han vil læse passager fra bøgerne i løbet af foredraget. 

Mich Vraa er uddannet journalist og har oversat en række af tidens store amerikanske og engelske forfattere som fx Jonathan Franzen og Anthony Doerr. Mich Vraa debuterede i 1982 med “Papegøjejagt” (Wøldike) og har siden udgivet en række bøger.

Arnold Busck Herning kommer og sælger Mich Vraa bøger om Dansk Vestindien – Haabet, Peters Kærlighed og Faith. Bøgerne kan købes med kontanter eller via mobile pay.

Billetpris: 100 kr. inkl. kaffe, te og småkage
Køb billet her >>

Allerede nu kan du låne "Haabet" og "Peters Kærlighed" på lydbøger via e-reolen.dk:
Find Haaabet her >>
Find Peters Kærlighed her >>

Hvis du er interesseret i Dansk Vestindien og Danmarks kolonitid kan du læse meget mere om dette via Danmarkshistorien.dk, hvor du kan dykke ned i artikler og forskning om den danske slavehandel 1660-1848 og få viden om Danmark som koloniherre. 
Læs mere her >>

 

Materialer

Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind.
Hvis du ikke er oprettet som bruger, kan du oprette dig her, eller du kan blive oprettet på biblioteket.

Søgefelt