Torsdag
11. januar
19.00 - 21.00
Biblioteket i Herning
100,-
Litteraturarrangementer

Forfatteraften: Tom Buk-Swienty

Tom Buk-Swienty fortæller om sin seneste bog "Det ensomme hjerte"

Herning Bibliotekerne er glade for at kunne præsentere forfatter Tom Buk-Swienty. 
Denne aften vil Tom Buk-Swienty fortælle om sin seneste bog "Det ensomme hjerte". 

"Det ensomme hjerte" beretter den utrolige fortælling om Hans Horn, en ung tysker der vikles ind i det tredje riges vanvittige og voldsomme krig. "Det ensomme hjerte" handler om et følsomt menneske, i en fremmed, voldsom verden.

Historiker og forfatter Tom Buk-Swienty har baseret bogen på Horns personlige tekster, der giver et enestående og rystende indblik i, hvordan Tyskland Europa og Verden forandrede sig før og under anden verdenskrig. Efter krigen emigrerede Hans Horn til Danmark, hvor han arbejdede indtil sin død i 1989. I sine ældre år begyndte han de optegnelser der danner grundlaget for bogen.

Se også Tom Buk-Swientys øvrige bøger

Foredraget afholdes på Biblioteket i Herning, anden sal, lokale a,b,c.

Billetpris: 100 kr. 

Køb billet her>>

 

Det ensomme hjerte : fortællingen om en musikalsk soldats utrolige odyssé gennem 2. verdenskrig og hans drøm om at blive dansker

Det ensomme hjerte : fortællingen om en musikalsk soldats utrolige odyssé gennem 2. verdenskrig og hans drøm om at blive dansker

Tom Buk-Swienty (2017)
Bog

Notifikation fra biblioteksværten

Biblioteket kommer hjem til dig

Hvis du har langt til bibliotekerne i Herning Kommune, kan du tilmelde dig vores leveringsordning, der bringer bøger m.m. ud til et afhent-ningssted i nærheden af dig.

Luk Læs mere

Log ind med NemID
Ny bruger