Om dette arrangement

Tid
15:15 - 16:30
Pris
Gratis
Target
Voksne
Litteraturarrangementer

Fortællekoncert med Marcus Winther-John

26.10.19
Om debutromanen "16 tømmermænd" tilsat musikalske indslag

Marcus Winther-John startede i 1994 sin karriere som forsanger i Herning-bandet "Inside The The Whale" og vi er nok en del, der kan huske kæmpe-hittet ”Hvor er tiden der ta’r os”. Siden har Marcus Winther-John skrevet sange til Tim Christensen, Sanne Salomonsen, Mads Langer, Christopher, Julie Berthelsen, Peter Belli og mange flere.

Nu er Marcus Winther-John også debuteret som forfatter med den autofiktive roman "16 tømmermænd", der er en hudløst ærlig og ret morsom skildring af en midaldrende mands forsøg på at komme overens med livet som fraskilt. Hovedpersonen, den 41-årige musiker Marc, søger trøst hos venner og kollegaer, som alle har deres bud på, hvordan det skal håndteres at komme igennem den svære periode med skilsmisse, hjertesorg og hvad deraf følger. Bogen er fyldt med tragikomiske situationer, der opstår, når man i en moden alder skal (gen)finde sig selv.

Marcus Winther-John fortæller om sin roman og krydrer fortællingen med musikalske indslag. 

Det er gratis at deltage. 
Tilmelding ikke nødvendig. Kom i god tid, hvis du vil sikre dig plads.


HerLitt
Arrangementet er en del af HerLitt - Hernings nye litteratur- og bogfestival, der sætter fokus på litteratur og den gode læseoplevelse den 25. og 26.oktober 2019. Alle arrangementer er gratis, nogle kræver dog tilmelding.

Se alle arrangementer her >>


Festivalen er støttet af Ege Fonden.

Materialer

Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind.
Hvis du ikke er oprettet som bruger, kan du oprette dig her, eller du kan blive oprettet på biblioteket.

Søgefelt