Om dette arrangement

Tid
10:15 - 11:15
Pris
Gratis
Target
Voksne
Litteraturarrangementer

Illustrator Line Jensen om at overleve hverdagen som mor

26.10.19
Om at ramme muren som mor og tegne sig gennem krisen

Illustrator og mor til tre Line Jensen tegnede sig igennem sin barselskrise på Instagram (@Linejensen_illu). Hun tegner ikke alt det yndige, men derimod alt det, som fylder usigeligt meget, når man man har små børn: Lortebleer, børn, der på forunderlig vis altid har andre ideer om dagens gang end en selv, opvasken, der hober sig op, småskænderierne med kæresten, vasketøjet og alle de andre hverdagsgenvordigheder. 

Tegningerne er blevet til billedfortællingerne "Hver dag starter det forfra" (2017) og senere "Det store regnestykke" (2019). De er begge uhøjtidelige og humoristiske på en befriende måde, så man som forældre kan sænke skuldrene et øjeblik og se komikken i hverdagens hæsblæsende trummerum.

Hør Line Jensen og en litteraturformidler i en samtale med fokus på moderskab og følelsen af at ramme muren og ikke mindst komme over muren. 

Gratis at deltage. Deltagelse kræver billet. 
Hent din billet her >>

Bemærk: Dette arrangement foregår på vores "intimscene", hvor der kun udbydes et mindre antal billetter.

HerLitt
Arrangementet er en del af HerLitt - Hernings nye litteratur- og bogfestival, der sætter fokus på litteratur og den gode læseoplevelse den 25. og 26.oktober 2019. Alle arrangementer er gratis, nogle kræver dog tilmelding.

Se alle arrangementer her >>


Festivalen er støttet af Ege Fonden.

Materialer

Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind.
Hvis du ikke er oprettet som bruger, kan du oprette dig her, eller du kan blive oprettet på biblioteket.

Søgefelt