Fredag
1. september
til
Lørdag
30. september
0.00 - 0.00 Biblioteket i Herning 0,-
Litteraturarrangementer

Læsedysten for familier

Læs for katten, læs på hovedet, læs under dynen og mens regner siler ned udenfor

Alt det giver point i septembers læsedyst for børnefamilier. I har 28 dage til at løse mindst 22 forskellige læseudfordringer.

Hvordan?
Bibliotekets læsedyst er en læsekonkurrence, der sætter fokus på læseglæden. Det handler ikke om hvor meget og hvad I læser men hvordan og hvor I læser. Når I tilsammen har løst mindst 22 forskellige læseopgaver, har I klaret læseudfordringen og er med i lodtrækningen om en biograftur for 3 familier.   

Læseudfordringen er for alle børnefamilier med børn fra ca. 6 år, og I skal som udgangspunkt klare udfordringerne sammen. Er der enkelte udfordringer, som I ikke kan klare sammen, er det ok, at børnene klarer dem på egen hånd.

Hent en læseudfordring på Biblioteket i Herning, eller et af vores lokalbiblioteker i Vildbjerg, Aulum, Hammerum, Sunds eller Kibæk. I kan også downloade udfordringen her >>

Start og slut
Læseudfordringen starter fredag den 1. september, når I slår øjnene op og slutter lørdag den 30. september, når I går i seng. 
Aflever det udfyldte læsedyst-ark på et af bibliotekerne senest den 8. oktober for at deltage i lodtrækningen. Vinderne får direkte besked.

Torsdag 21. september
Litteraturarrangementer

LitteraturKLUB i Kibæk

Biblioteket i Kibæk
0,-

LitteraturKLUB i Kibæk

Narrativ medicin – eller hvad litteratur kan gøre for dig!
Torsdag 26. oktober
Litteraturarrangementer

LitteraturKLUB i Kibæk

Biblioteket i Kibæk
0,-

LitteraturKLUB i Kibæk

Hvorfor læser du det, du læser?!

Notifikation fra biblioteksværten

Du kan abonnere på biblioteket!

Så sender vi dig inspiration til din næste læseoplevelse direkte på din mail. Det er selvfølgelig gratis, uforpligtende og du kan til enhver tid afmelde dig tilbuddet.

Luk Læs mere