Om dette arrangement

Tid
11:30 - 12:30
Pris
Gratis
Target
Voksne
Litteraturarrangementer

Morten Pape om samtidsromanen "Guds bedste børn"

26.10.19
Morten Pape fortæller om den prisvindende roman "Guds bedste børn" og sit forfatterskab

Foredraget tager afsæt i Morten Papes nyeste samtidsroman ”Guds Bedste Børn”, som er en skildring af unge på kanten af samfundet - svigtet af omverdenen, fortabt i systemet og overladt til deres egen vrede. Det er en almengyldig fortælling om venskab, skyld, forsoning og racisme i Danmark, der trækker stærke paralleller til vores samfund. En tragedie om alt for unge mennesker, der kun kender gadens og voldens sprog, men gerne vil lære et andet.

I "Guds bedste børn" udspiller fortællingen sig igen på Amagers barske gader ligesom den prisvindende debutroman Planen, og er ligeledes løst baseret på virkelige hændelser.

I foredraget fortæller Morten Pape om arbejdet med romanens tilblivelse, fra research til inspiration og tanker omkring romanens indhold, og lader således tilhørerne komme med ind i sit forfatterunivers.

"Guds bedste børn" vandt DR Romanprisen 2019. 

Det er gratis at deltage, men kræver billet. 
Hent din billet her >>

HerLitt
Arrangementet er en del af HerLitt - Hernings nye litteratur- og bogfestival, der sætter fokus på litteratur og den gode læseoplevelse den 25. og 26.oktober 2019. Alle arrangementer er gratis, nogle kræver dog tilmelding.

Se alle arrangementer her >>


Festivalen er støttet af Ege Fonden.

Materialer

Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind.
Hvis du ikke er oprettet som bruger, kan du oprette dig her, eller du kan blive oprettet på biblioteket.

Søgefelt