Corona-info:
Vi følger løbende udviklingen i smitte med Covid-19 og tilpasser de enkelte arrangementer, således at de overholder både gældende anbefalinger og retningslinjer.
Bemærk at der fra 29/10 skal benyttes mundbind på biblioteket.

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 Kr
Lokalitet
phono.dk
Bredgade 59c
7400 Herning
Arrangører
Target
Voksne
Musik og sang

10 jeg ka' li': Thomas Skov - UDSOLGT

26.11.20
Hør hvilke 10 sange, der har fået en plads i Thomas Skovs hjerte

ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE UDSOLGT

Vores gæst i Ti jeg ka' li' kræver vist ingen nærmere præsentation, men et par ord skal han have med på vejen.

Thomas Skov er fra Sdr. Felding og blev kendt som praktikanten i tv-programmet "Det Nye Talkshow" med Anders Lund Madsen i 2009. Derefter har han deltaget i og været vært for en lang række radio- og TV-programmer, holdt foredrag og skrevet klummer og bøger. Musik har han faktisk også beskæftiget sig med, bl.a. i DR3 præsenterer han musikåret.
Men hvad kan han egentlig li', og er der musik, som skal sættes på ved ganske særlige lejligheder? Det får du svar på, hvis du kigger forbi phono.dk (det tidligere ReSpin), hvor Thomas Skov er gæst i Ti jeg ka' li'. Her vil han fortælle om 10 sange, som betyder noget for ham. Og vi skal selvfølgelig også høre sangene og opleve et par af dem blive opført live.

Grundet afstandskrav m.m. er der et begrænset antal billetter til salg. Så skynd dig at købe en billet, hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af denne aften.

Der kan købes øl, vand og vin.

Om Ti jeg ka' li'
Ti jeg ka' li' er arrangeret i samarbejde med vinylbutikken phono.dk og Dansk Musiker Forbund. Det er et koncept, hvor en person med tilknytning til Herning interviewes overfor et publikum om 10 sange, gæsten kan li'. Et par af sangene bliver spillet live af et lokalt medlem af Dansk Musiker Forbund. Resten bliver spillet på vinyl.

BEMÆRK: Arrangementet foregår i phono.dk, Bredgade 59c, Herning . Der er udover indgangen fra Bredgade også adgang fra Landts gård, hvor der er p-pladser.

Materialer