Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Target
Voksne
Musik og sang

DR Klub Klassisk: Medlemmernes valg

15.09.21
Medlemmerne spiller et musikstykke, de har et særligt forhold til

Vi har sikkert alle et musikstykke, som vi har et særligt forhold til. Vi forbinder det måske med en stor, sjov eller skør oplevelse eller et menneske, vi kender. Måske gør det os glade eller rørte. Måske kan vi egentlig ikke li' det, men vender tilbage til det igen og igen. Musikken stammer måske fra en koncertoplevelse, en biograftur eller er hørt helt tilfældigt. Måske er den i pladesamlingen derhjemme. Kort sagt - der er følelser på spil, når vi lytter til lige præcis dette stykke musik. Og der gemmer sig ofte en historie bag.
Sæsonstart i DR Klub Klassisk lægger ud med medlemmernes aften, hvor vi hver især medbringer et musikstykke, som vi har et særligt forhold til og som opfylder betingelserne.
Vi hører så mange musikstykker som vi kan nå, og alle opfordres til at fortælle en lille smule om, hvorfor det lige præcis er dette stykke, der er valgt.
Medbring musikken på CD/vinyl eller som et link til internettet.

Om DR Klub Klassisk
DR Klub Klassisk er for unge og voksne, der har lyst til at lytte til og tale om klassisk musik. Hver måned er temaet en komponist eller et værk og der er altid en oplægsholder. Nogle gange er det en person med en musikfaglig baggrund som fortæller, andre gange er det en af klubbens medlemmer.

DR Klub Klassisk er et samarbejde mellem DR og bibliotekerne.
Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig klubben, da der er et begrænset antal pladser.
Desværre er der ikke plads i klubben pt., men du kan blive skrevet op på venteliste.

Yderligere information og tilmelding: Dorte Grout, tlf. 21 99 59 46, bibdg@herning.dk