Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Target
Voksne
Musik og sang

DR Klub Klassisk: Rued Langgaard - VENTELISTE

10.11.21
Klubaften om den den prisbelønnede opera Antikrist

Efterårets sidste klubaften i DR Klub Klassisk handler om den danske komponist Rued Langgaards opera Antikrist. Det er en filosofisk-religiøs opera om den vestlige civilisations forfald og (åndelige) undergang. Antikrist har i dag fået international anerkendelse og modtog prisen som "Årets genopdagelse" på de tyske operascener i 2018 i det anerkendte tyske magasin Opern Welt.
Til at guide os gennem operaen har vi Annemette Juul Pedersen. Hun er uddannet fagottist og underviser, og har for nylig også uddannet sig til lydterapeut.

Om DR Klub Klassisk
DR Klub Klassisk er for unge og voksne, der har lyst til at lytte til og tale om klassisk musik. Hver måned er temaet en komponist eller et værk og der er altid en oplægsholder. Nogle gange er det en person med en musikfaglig baggrund som fortæller, andre gange er det en af klubbens medlemmer.

DR Klub Klassisk er et samarbejde mellem DR og bibliotekerne.
Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig klubben, da der er et begrænset antal pladser. Desværre er der ikke plads i klubben pt., men du kan blive skrevet op på venteliste.

Yderligere information og tilmelding: Dorte Grout, tlf. 21 99 59 46, bibdg@herning.dk