Corona-info:
Vi følger løbende udviklingen i smitte med Covid-19 og tilpasser de enkelte arrangementer, således at de overholder både gældende anbefalinger og retningslinjer.
Bemærk at der fra 29/10 skal benyttes mundbind på biblioteket.

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:00
Pris
Gratis
Target
Voksne
Musik og sang

Højskolesange for guitar

28.10.20
Vi fejrer Herning er Musik-ugen med højskolesange på en helt ny måde

I november udkommer den nye højskolesangbog, og i den anledning er guitarist Peter Uldahl dykket ned i højskolesangene. Arbejdet er mundet ud i en række koncertstykker, som har givet de folkekære sange en helt ny klang. For guitaren inviterer til nye fortolkninger, og nye rytmer, klange og toner træder frem i sangene, når de udarbejdes for den spanske guitar.
Til koncerten kan du opleve de rigdomme i de danske højskolesange, som kommer til syne når de vekselvirker med den klassiske guitar og dens spanske oprindelse.
Sangene vil blive kædet sammen af historierne bag de sange, vi skal høre.

Peter Uldahl er musiker og foredragsholder, uddannet cand.mag. i musikvidenskab, filosofi og spansk, og har studeret guitar og flamenco i Granada, Spanien. Han har som koncertsolist og foredragsholder arbejdet med både klassisk og rytmisk musik, lige fra den danske sangskat til spansk og latinamerikansk musik, flamenco, romamusik og jazz.

Koncerten finder sted på Platformen.

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig arrangementet, hvis du vil være sikker på en plads.
Tilmeld dig her >>

Koncerten er et arrangementet i Herning er Musik-ugen (uge 44)