Om dette arrangement

Tid
15:30 - 16:15
Pris
Gratis
Target
Alle
Musik og sang

Koncert ved Herning Musikskoles Talentlinje og bandet Lights of Tomorrow - UDSOLGT

25.06.21
Start sommerferien med unge musikeres lyd i ørerne

DER ER DESVÆRRE IKKE FLERE LEDIGE BILLETTER

Kom og hør lokale elever fra Herning Musikskoles talentlinje, der sammen med bandet "Lights of Tomorrow" er gået sammen om at give en lille koncert før sommerferien og et nyt skoleår banker på. Musikerne har forskellige musikalske baggrunde og derfor en bred forståelse for musik og stilarter. Til denne koncert spiller de pop, jazz og musicalsange.

Det sidste år har været en tørke for musikskoleeleverne og de har savnet at komme ud og spille. Så kom og lad dem mærke suset, når et levende publikum sætter sig til rette for at nyde deres koncert.

Musikerlinjen på Herning Musikskole er en talentlinje, hvor en lille gruppe elever får ekstra peronlig målrettet undervisning. Til koncerten skal vi møde Cecilie (vokal), Gustav (trommer), Willads (bas), Martin (klaver) og Hannah (klaver).
"Lights of Tomorrow" blev dannet i 2020 af fem unger, som mødtes på musikstudieretningen på Herning Gymnasium. Bandet blander jazz, pop og rock med en helt særlig tjekket vibe. Flere af musikerne har store erfaringer: én har gået på MGK, én har spillet moderne kirkemusik med Open Church og én har turneret med legenden, Bo Stief.
Bandet består af Ida (vokal), Benjamin (guitar), Julius (guitar), Malte (bas) og Gustav (trommer).

Husk at medbringe coronapas.