Corona-info:
Bemærk, at nogle arrangementer er aflyst og andre flyttet online.
Læs mere om forholdene for dette arrangement herunder.

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 14:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Microsoft Teams
Arrangører
Target
Voksne
Musik og sang

Skru op for musikken - Live - Ny omgang

08.03.21
Deltag ONLINE i en rundtur i bibliotekets digitale musiktilbud med Dolly Parton som ledsager

Savner du den levende musik? Og al den omtale, der følger med, når medierne varmer op til en koncert? Så fortvivl ikke, for dit digitale bibliotek har rigtig gode tilbud til dig, der kan li' rock- og popmusik.
Hjemmefra kan du via Teams (mødeforum) deltage i en halv times rundtur på hjemmesider og i databaser, som indeholder alt fra artikler, e-bøger og lign. til koncerter og spille- og dokumentarfilm.
Du får også en introduktion til bibliotekets nyhedsbrev, Skru op for musikken, som serverer historier og tips til dit digitale musikbibliotek (https://www.herningbib.dk/abonnement). Og vi slutter af med en quiz, hvor du kan vinde billetter til det førstkommende koncert-foredrag på biblioteket.
I anledning af, at det er Kvindernes Internationale Kampdag, er Dolly Parton vores ledsager, når I præsenteres for nogle af de film, koncerter og artikler, biblioteket giver adgang til.

Vi er en lille flok, så der bliver mulighed for at kommentere og stille spørgsmål undervejs.

For at få det optimale udbytte efterfølgende - hvor du på egen hånd udforsker musiktilbuddet - skal du bo i Herning kommune og være oprettet som låner. Er du ikke oprettet som låner, kan du blive det her >>

Vi mødes på Microsoft Teams, og det er ikke nogen forudsætning, at du er vant til at bruge Teams, men du skal selv sørge for at tjekke ind i arrangementet digitalt. Vejledning sendes sammen med link til arrangementet.

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser og tilmelding er nødvendig senest d. 8. marts kl. 8.

Tilmeld dig her >>

Yderligere info kan du få hos Dorte Grout, bibdg@herning.dk, tlf. 2199 5946.