Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 Kr
Lokalitet
phono.dk
Bredgade 59c
7400 Herning
Arrangører
Target
Voksne
Musik og sang

Ti jeg ka' li': Lars Krarup spiller vinyl - UDSOLGT

30.09.21
Hør hvilke sange, der har fået en plads i afgående borgmester Lars Krarups hjerte

ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE UDSOLGT
Afgående borgmester Lars Krarup, som giver stafetten videre i sensommeren, kræver nok ikke nærmere præsentation. Men bag politikeren gemmer der sig også en privatperson, der ligesom alle andre har interesser og musiksmag. Og det er ham vi skal møde denne aften. Hvad lytter han mon til? Er han romantisk anlagt eller skal der headbanges? Er vi i den klassiske boldgade eller skal vi høre nogle heftige guitarrifs? Det får du svar på, hvis du kigger forbi ReSpin, hvor Lars Krarup er gæst i Ti jeg ka' li'. Her vil han fortælle om 10 sange, som betyder noget for ham. Og vi skal selvfølgelig også høre sangene og opleve et par af dem blive opført live.

Arrangementet er udsolgt og der oprettes ikke venteliste.

Der kan købes øl, vand og vin.

Om Ti jeg ka' li'
Ti jeg ka' li' er arrangeret i samarbejde med vinylbutikken phono.dk og Dansk Musiker Forbund. Det er et koncept, hvor en person med tilknytning til Herning interviewes overfor et publikum om 10 sange gæsten kan li'. Et par af sangene bliver spillet live af et lokalt medlem af Dansk Musiker Forbund. Resten bliver spillet på vinyl.

BEMÆRK: Arrangementet foregår i phono.dk (det tidligere ReSpin), Bredgade 59c, Herning . Der er udover adgangen fra Bredgade også adgang fra Landts gård, hvor der er p-pladser.