Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
100 kr. incl. en øl/vand
Lokalitet
Fermaten
Smallegade 4
7400 Herning
Lokalitet
Loungen
Arrangører
Target
Voksne
Musik og sang

Ti jeg ka' li' med Holger Reenberg

07.12.23
Kom og hør hvilke ti sange, der har fået en plads i Holger Reenbergs hjerte

Når Holger Reenberg sætter sig i gæstestolen på Fermaten for at fortælle om ti sange han ka’ li’, bliver der helt sikkert også talt om kunst. For med en baggrund som kunsthistoriker og jobs på en række museer fylder kunst meget i Holgers liv. I dag er han direktør for HEART og havde nok ikke forestillet sig, at han skulle blive i Herning, da han ankom i 2001 i forbindelse med sin ansættelse på det daværende Herning Kunstmuseum. Men han er her endnu.
I fritiden lytter Holger til musik. Men hvad lytter han mon til? Er han romantisk anlagt eller skal der headbanges? Er vi i den klassiske boldgade eller skal vi høre nogle heftige guitarrifs? Det får du svar på, hvis du kigger forbi Fermaten, hvor Holger Reenberg er gæst i Ti jeg ka’ li. Her vil han fortælle om 10 sange, som betyder noget for ham. Og så skal vi selvfølgelig også høre sangene og opleve et par af dem blive opført live.

Køb billet a 100 kr. incl. en øl/vand her >>

Om Ti jeg ka' li'
Ti jeg ka' li' er arrangeret i et samarbejde mellem Fermaten, Dansk Musiker Forbund, phono.dk og Herning Bibliotekerne. Det er et koncept, hvor en person med tilknytning til Herning interviewes overfor et publikum om 10 sange, gæsten kan li'. Vi skal høre alle sangene og to af dem bliver opført live.

BEMÆRK: Arrangementet foregår på Fermaten (Loungen), Smallegade 4.