Corona-info:
Vi følger løbende udviklingen i smitte med Covid-19 og tilpasser de enkelte arrangementer, således at de overholder både gældende anbefalinger og retningslinjer.
Bemærk at der fra 29/10 skal benyttes mundbind på biblioteket.

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Pris
Gratis
Target
Voksne
Musik og sang

Torsdags Træf i Sunds - koncert og fortælling

05.11.20
Tag med Mikkel Hartvig Haaning på en personlig og musikalsk rejse til Thy

Mikkel Hartvig Haaning er til daglig områdeleder på Herning Bibliotekerne. Han besøger dog Biblioteket i Sunds i en helt anden egenskab; nemlig som sanger, musiker og komponist.

Musik har altid fyldt meget i Mikkels liv, og i januar udgav han sin første CD, ”Tidevandet”. Den rummer en håndfuld personlige sange, som tager udgangspunkt i naturen i Thy - en egn, han har haft en tæt tilknytning til gennem hele sin opvækst. I voksenlivet har minder og indtryk blandet og bundfældet sig med opsamlede erfaringer på tilværelsens vej. Resultatet kan nu høres i tekst og musik, som flyder sammen i "Tidevandet".

Mikkel spiller et udvalg af sange fra albummet, og vi får også lov til at høre nogle helt nye, endnu ikke udgivne sange fra hans næste album! Alt sammen krydret med fortællinger og anekdoter bag sangene.

Læs mere om Mikkel og hans musik her >>

Biblioteket byder på kage og vand, men medbring selv kaffe eller te.

Tilmelding er nødvendig, da der er et begrænset antal pladser.
Der åbnes for tilmelding torsdag den 15. oktober kl. 9.00. Meld dig til hos personalet i den betjente tid, tlf.: 96 28 88 66, eller ved at skrive dig på listen, der ligger fremme på biblioteket i hele åbningstiden, så længe der er pladser.

Torsdags Træf arrangeres i samarbejde med borgere fra Sunds og byder på uforpligtende samvær krydret med vidt forskellige, inspirerende aktiviteter. Det er gratis - og altid første torsdag i hver måned.