Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 Kr
Lokalitet
Phono.dk
Bredgade 59c
7400 Herning
Arrangører
Target
Voksne
Musik og sang

10 jeg ka' li': Gitte Hornshøj - UDSOLGT

24.09.20
Hør hvilke 10 sange, der har fået en plads i Gitte Hornshøjs hjerte

ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE UDSOLGT

Gitte Hornshøj er et kendt ansigt i Herning. Udover at hun tidligere har drevet en restaurant i byen, er hun kendt som blogger, brevkasseredaktør, klummeskribent og debattør. Og så er hun kendt for sin positive og glade tilgang til livet og for altid at have et smil på læben.

Men hun er også sang- og musikglad og møder gerne op til koncerter i byen. Men hvad kan hun egentlig godt li'? Er hun til klassisk og kormusik eller holder hun af en blanding af ballader og rock'n'roll? Måske det hele? Det får du svar på, hvis du kigger forbi phono.dk (det tidligere ReSpin), hvor Gitte Hornshøj er gæst i Ti jeg ka' li'. Her vil hun fortælle om 10 sange, som betyder noget for hende Og vi skal selvfølgelig også høre sangene og opleve et par af dem blive opført live.

Der kan købes øl, vand og vin.

Om Ti jeg ka' li'
Ti jeg ka' li' er arrangeret i samarbejde med vinylbutikken phono.dk og Dansk Musiker Forbund. Det er et koncept, hvor en person med tilknytning til Herning interviewes overfor et publikum om 10 sange gæsten kan li'. Et par af sangene bliver spillet live af et lokalt medlem af Dansk Musiker Forbund. Resten bliver spillet på vinyl.

BEMÆRK: Arrangementet foregår i phono.dk, Bredgade 59c, Herning. Der er udover indgangen fra Bredgade også adgang fra Landts gård, hvor der er p-pladser.
Hvis sundhedsmyndighedernes retningslinjer for afstand ikke bliver lempet, vil arrangementet blive flyttet til større lokaler. Info sendes i så fald til billetkøbere.


I Herning Kommune står kulturen, kunsten og oplevelserne klar til at tage imod dig, så vi sammen kan genetablere kommunens kulturliv. I Herning Kommune er det sikkert at samles i kulturlivet. Det er det, fordi vi

  • skaber trygge rammer
  • har tillid til, at alle passer på hinanden
  • vil være sammen om at opleve kulturen live 
  • skal mødes om det, der bevæger os – helt sikkert!
Til forsiden
Hjemmesidens menu Se din profil og dine lån