Onsdag
24. januar
19.00 - 21.00
Biblioteket i Herning
0,-
Musik

DR Klub Klassisk - Prokofievs Violinkoncert nr. 1

Første aften i den nye sæson er med Sanna Ripatti fra Ensemble MidtVest

​2018-sæsonen starter med Sergei Prokofievs Violinkoncert nr. 1. Og til at guide lytteklubben denne aften har vi bratschisten, Sanna Ripatti, som har spillet i Ensemble MidtVest siden ensemblets start i 2002. Hun har to gange modtaget priser ved Den danske pladebranches årlige prisuddeling, P2-prisen. Derudover har hun vundet flere priser, bl.a. tredjepladsen ved DRs kammermusikkonkurrence i 2005 med Talisker Kvartetten, som hun selv har dannet. 

Som medlem af Kroger Kvartetten indspillede hun Per Nørgårds strygekvartetter nr. 7 til 10. Det er en cd, som af Politiken blev kaldt ”normsættende”, mens Berlingske Tidende valgte kvartettens cd som en af årets ti bedste klassiske oplevelser i 2008.

DR Klub Klassisk er for unge og voksne, der har lyst til at lytte til klassisk musik sammen og tale om den. Hver måned er temaet en komponist eller et værk og der er altid en oplægsholder. Nogle gange er det en oplægsholder med en musikfaglig baggrund, som guider deltagerne gennem værket, andre gange er det et af klubbens medlemmer. 
DR Klub Klassisk er et samarbejde mellem DR og bibliotekerne.

Kontakt biblioteket, hvis du er interesseret i at være med DR Klub Klassisk.

Onsdag 7. marts
Musik

Morgensang

Biblioteket i Herning
0,-

Morgensang

Start dagen med et skud godt humør og fællesskab
Onsdag 21. februar
Musik

DR Klub Klassisk - Efter deltagernes egne valg

Biblioteket i Herning
0,-

DR Klub Klassisk - Efter deltagernes egne valg

En lidt anderledes klubaften i Februar

Notifikation fra biblioteksværten

Biblioteket kommer hjem til dig

Hvis du har langt til bibliotekerne i Herning Kommune, kan du tilmelde dig vores leveringsordning, der bringer bøger m.m. ud til et afhentningssted i nærheden af dig.

Luk Læs mere

Log ind med NemID
Ny bruger