Torsdag
1. februar
18.30 - 20.30
Biblioteket i Herning
75,-
Musik

Rock & Regler - et rytmisk koncertforedrag

Rockmusikerne Witter og Østerdahl sætter strøm til De 10 Bud

I over 3000 år har De Ti Bud været en moralsk rettesnor for menneskeheden. De er ikke kun en religiøs verdensorden, men et menneskeligt grundvilkår, der stadig udgør fundamentet for hvordan vi har indrettet vores samfund.

Allan Østerdahl og Troels Witter er gået på jagt blandt vor tids største sangskrivere, bl.a. The Beatles, Depeche Mode, Nick Cave & Paul Simon, for at finde ud af, hvilke aftryk De Ti Bud har sat sig i den moderne musik.

Gennem musik, ord og film tager de publikum med på en rejse, der både oplyser og underholder, og måske giver et par gode forslag til, hvordan vi kan blive bedre mennesker sammen.

Duoen, som er fra Silkeborg, består af Allan Østerdahl, der er musiker, sanger og sangskriver og Troels Witter, der er musiker, sanger, journalist og foredragsholder. De har flere gange optrådt på biblioteket med forskellige koncertforedrag, og der er helt sikkert garanti for en god musikoplevelse.

Køb billet incl. øl/vand med snack her>>

Onsdag 7. marts
Musik

Morgensang

Biblioteket i Herning
0,-

Morgensang

Start dagen med et skud godt humør og fællesskab
Tirsdag 6. marts
Musik

Per Wium - 55 år with The Beatles

Biblioteket i Herning
100,-

Per Wium - 55 år with The Beatles

Musikforedrag ved musikjournalist, musiker og foredragsholder Per Wium

Notifikation fra biblioteksværten

Vil du til et arrangement på biblioteket?

Hvad enten du er til arrangementer for børn, om litteratur, foredrag, cafétilbud, deltagelse i undervisning- og kurser, så klik her og se, hvad vi tilbyder.

Luk Læs mere

Log ind med NemID
Ny bruger