Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:45
Pris
Gratis
Target
Voksne
Musik

Rockklubben: David Groth

22.01.20
Årets første aften i Rockklubben

Vi skyder 2020 i Rockklubben i gang med Dave Grohl, som var trommeslager i et af de helt store 90'er bands, nemlig Nirvana. Han spillede i bandet fra 1990 til det gik i opløsning i 1994 efter forsanger og guitarist Kurt Cobains død. Året efter dannede han Foo Fighters og i 2009 var han med til at danne Them Crooked Vultures.
Til at gøre os klogere på Dave Grohl har vi Jens Palmus Hansen, som er medlem af Rockklubben. Han vil fortælle om trommeslageren, der også gør sig som sanger og guitarist og vil vise klip fra koncertoptagelser.

Du kan finde koncertoptagelser med Nirvana på Qello. For at få adgang skal du bruge dit bibliotekslogin og du skal bo i Herning Kommune.
Brug indgangen via herningbib.dk her >>

Om Rockklubben:
Holder du af rå rock, blid soul eller knitrende electronica, og har du lyst til at dele dine musikoplevelser med andre? Eller er du bare nysgerrig på musik? Så er Rockklubben lige noget for dig. Du behøver ikke at være mester i musikhistorie, du skal bare være nysgerrig og have lyst til at lytte og deltage i snakken.
Klubben mødes under hyggelige former 8 gange hen over vinteren på Biblioteket i Herning. Der vil hver gang være en oplægsholder, som vil guide klubben gennem aftenen og ofte vil det være klubbens egne medlemmer, som fortæller, viser filmklip og afspiller musik.

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig klubben, da der er et begrænset antal pladser.

Yderligere information: Dorte Grout, tlf. 21 99 59 46, bibdg@herning.dk