Onsdag
4. april
19.00 - 20.45
Biblioteket i Herning
0,-
Musik

Rockklubben: Grateful Dead

Henrik Nørgaard fra Rockklubben guider klubben gennem Grateful Dead

Grateful Dead, eller The Dead, som bandet bliver kaldt af de mest dedikerede fans, er et amerikansk rockband, som blev dannet tilbage i 1965. 50 år senere - i 2015 - sælger bandet 360.000 billetter til fem 50 års jubilæumskoncerter på trods af frontfigurens død i 1995. Det siger noget om bandets betydning for rigtig mange mennesker. Og blandt dem finder vi Henrik Nørgaard, som er medlem af Rockklubben. Han vil denne aften guide klubben gennem Grateful Dead-universet.

Om Rockklubben:
Holder du af rå rock, blid soul eller knitrende electronica, og har du lyst til at dele dine musikoplevelser med andre? Eller er du bare nysgerrig på forskellige slags musik inden for rockgenren? Så er Rockklubben noget for dig. Du behøver ikke at være mester i musikhistorie, du skal bare være nysgerrig og have lyst til at lytte og deltage i snakken.
Klubben mødes under hyggelige former 6 gange hen over vinteren på Biblioteket i Herning. Der vil hver gang være en oplægsholder, som vil guide klubben gennem aftenen. Og de fleste gange er det klubbens egne medlemmer, som fortæller, viser filmklip og afspiller lydoptagelser. 
Temaet kan være identisk med temaerne i P6 BEAT KLUB, der er et samarbejde mellem DR P6 Beat, musikmagasinet Gaffa og bibliotekerne. Men ofte har klubben valgt andre temaer, f.eks. for at markere et jubilæum, en fødselsdag eller lign. i rockverdenen.

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig klubben, da der er et begrænset antal pladser. 

Yderligere information: Dorte Grout, tlf. 21 99 59 46, bibdg@herning.dk

Onsdag 21. februar
Musik

Morgensang

Biblioteket i Herning
0,-

Morgensang

Start dagen med et skud godt humør og fællesskab
Torsdag 8. marts
Musik

Introduktion til kornoder

Biblioteket i Herning
0,-

Introduktion til kornoder

Synger du i kor? Er du korleder eller dirigent? Så har biblioteket et tilbud til dig

Notifikation fra biblioteksværten

Biblioteket kommer hjem til dig

Hvis du har langt til bibliotekerne i Herning Kommune, kan du tilmelde dig vores leveringsordning, der bringer bøger m.m. ud til et afhentningssted i nærheden af dig.

Luk Læs mere

Log ind med NemID
Ny bruger