Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:45
Pris
Gratis
Target
Voksne
Tickets
Billetsalg lukket
Musik

Rockklubben - Johnny Cash

01.05.19
Koncertforedrag om Johnny Cash

I aften dykker klubben ned i Johnny Cash' liv. Vi skal høre om hans dybt kristne opvækst i en fattig bomuldsplukkerfamilie i sydstaterne til hans ungdom i først flyvevåbnet og senere musikbranchen. Om livet, der var præget af op- og nedture, dæmoner og massivt stofmisbrug. Alt sammen tilsat essentielle sange fra hans karriere, som spændte over seks årtier. 

Glæd jer til en aften, hvor Dennis Lydom - udover fortællingen om Johnny Cash - fremfører nogle af sangene lige så nærværende og evigt aktuelle, som de var ment. Dennis stiftede allerede som 5-årig bekendtskab med Johnny Cash' musik, og blev dybt fascineret af den. Han har brugt utallige timer på musik og litteratur om Cash og har mødt flere af legendens familiemedlemmer og venner. Og så er han en af de få i Europa, som lever af udelukkende at fortolke Johnny Cash.

Om Rockklubben:
Holder du af rå rock, blid soul eller knitrende electronica, og har du lyst til at dele dine musikoplevelser med andre? Eller er du bare nysgerrig på forskellige slags musik inden for rockgenren? Så er Rockklubben lige noget for dig. Du behøver ikke at være mester i musikhistorie, du skal bare være nysgerrig og have lyst til at lytte og deltage i snakken.
Klubben mødes under hyggelige former 8 gange hen over vinteren på Biblioteket i Herning. Der vil hver gang være en oplægsholder, som vil guide klubben gennem aftenen og ofte vil det være klubbens egne medlemmer, som fortæller, viser filmklip og afspiller lydoptagelser. 
Temaet kan være identisk med temaerne i P6 BEAT KLUB, der er et samarbejde mellem DR P6 Beat, musikmagasinet Gaffa og bibliotekerne. Men ofte har klubben valgt andre temaer, f.eks. for at markere et jubilæum, en fødselsdag eller lign. i rockverdenen.

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig klubben, da der er et begrænset antal pladser. 

Yderligere information: Dorte Grout, tlf. 21 99 59 46, bibdg@herning.dk

Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind.
Hvis du ikke er oprettet som bruger, kan du oprette dig her, eller du kan blive oprettet på biblioteket.

Søgefelt