Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:45
Pris
Gratis
Target
Voksne
Tickets
Billetsalg lukket
Musik

Rockklubben: Kashmir

03.04.19
Vi fejrer at Kashmirs debutalbum blev udgivet for 25 år siden

Kashmir blev dannet på en efterskole i foråret 1991. Tre år senere blev debutalbummet Travelogue udgivet. Og det fejrer vi i Rockklubben. Bandet var lydtapetet for mange unge op gennem 90'erne og 00'erne og en af de unge fra dengang, er Jens Palmus Hansen. Han er medlem af Rockklubben og husker tydeligt, hvor stor betydning Kashmir fik for ham. Det og meget mere om bandet og dets musik vil han fortælle om i Rockklubben.

Bibzoom, som er bibliotekernes platform for musikformidling, har lavet en guide til Kashmir >>

På DR P6 Beat kan du d. 16. februar høre P6 Beat Elsker-udsendelsen om Kashmir.

Om Rockklubben:
Holder du af rå rock, blid soul eller knitrende electronica, og har du lyst til at dele dine musikoplevelser med andre? Eller er du bare nysgerrig på forskellige slags musik inden for rockgenren? Så er Rockklubben lige noget for dig. Du behøver ikke at være mester i musikhistorie, du skal bare være nysgerrig og have lyst til at lytte og deltage i snakken.
Klubben mødes under hyggelige former 8 gange hen over vinteren på Biblioteket i Herning. Der vil hver gang være en oplægsholder, som vil guide klubben gennem aftenen og ofte vil det være klubbens egne medlemmer, som fortæller, viser filmklip og afspiller lydoptagelser. 
Temaet kan være identisk med temaerne i P6 BEAT KLUB, der er et samarbejde mellem DR P6 Beat, musikmagasinet Gaffa og bibliotekerne. Men ofte har klubben valgt andre temaer, f.eks. for at markere et jubilæum, en fødselsdag eller lign. i rockverdenen.

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig klubben, da der er et begrænset antal pladser. 

Yderligere information: Dorte Grout, tlf. 21 99 59 46, bibdg@herning.dk

Materialer

Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind.
Hvis du ikke er oprettet som bruger, kan du oprette dig her, eller du kan blive oprettet på biblioteket.

Søgefelt