Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:45
Pris
Gratis
Target
Voksne
Musik

Rockklubben: Pladecovers

04.03.20
Er pladecovers brugsgenstande eller kunst? Kom og hør Michael Christensens bud

Pladesamler, Michael Christensen fra Holstebro, har samlet plader gennem mere end 40 år. Interessen for vinylen har også givet ham en stor indsigt i pladecovers. Denne aften vil han fortælle om coverets historie gennem tiderne - fra de første lakplader til i dag med eksempler på ikoniske udgivelser og mindre ikoniske. Fra Andy Warhohl til do-it-yourself-covers. Gennem 1960'erne og 1970'ernes overdådige specialcovers, hvor økonomien ikke var en forhindring. Glæd dig til en aften, hvor du får indblik i covers som brugsgenstand og kunst.

Om Rockklubben:
Holder du af rå rock, blid soul eller knitrende electronica, og har du lyst til at dele dine musikoplevelser med andre? Eller er du bare nysgerrig på musik? Så er Rockklubben lige noget for dig. Du behøver ikke at være mester i musikhistorie, du skal bare være nysgerrig og have lyst til at lytte og deltage i snakken.
Klubben mødes under hyggelige former 8 gange hen over vinteren på Biblioteket i Herning. Der vil hver gang være en oplægsholder, som vil guide klubben gennem aftenen og ofte vil det være klubbens egne medlemmer, som fortæller, viser filmklip og afspiller musik.

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig klubben, da der er et begrænset antal pladser.

Yderligere information: Dorte Grout, tlf. 21 99 59 46, bibdg@herning.dk