Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 Kr
Lokalitet
ReSpin
Bredgade 59c
7400 Herning
Arrangører
Target
Voksne
Musik

Ti jeg ka' li': Borgmester Lars Krarup spiller vinyl - UDSOLGT

26.03.20
Hør hvilke 10 sange, der har fået en plads i Lars Krarups hjerte

DER ER DESVÆRRE IKKE FLERE BILLETTER

Borgmester Lars Krarup kræver nok ikke nærmere præsentation. Men bag politikeren gemmer der sig også en privatperson, der ligesom alle andre har interesser og musiksmag. Og det er ham vi skal møde denne aften, hvor Krarup lægger borgmesterkæden i skabet. Hvad lytter han mon til? Er han romanitisk anlagt eller skal der headbanges? Er vi i den klassiske boldgade eller skal vi høre nogle heftige guitarrifs? Det får du svar på, hvis du kigger forbi ReSpin, hvor Lars Krarup er gæst i Ti jeg ka' li'. Her vil han fortælle om 10 sange, som betyder noget for ham. Og vi skal selvfølgelig også høre sangene og opleve et par af dem blive opført live.

Der kan købes øl, vand og vin.

Om Ti jeg ka' li'
Ti jeg ka' li' er arrangeret i samarbejde med vinylbutikken ReSpin og Dansk Musiker Forbund. Det er et koncept, hvor en person med tilknytning til Herning interviewes overfor et publikum om 10 sange gæsten kan li'. Et par af sangene bliver spillet live af et lokalt medlem af Dansk Musiker Forbund. Resten bliver spillet på vinyl.

BEMÆRK: Arrangementet foregår i ReSpin, Bredgade 59c, Herning . Der er udover adgangen fra Bredgade også adgang fra Landts gård, hvor der er p-pladser.