Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 Kr
Target
Voksne
Musik

Ti jeg ka' li' - Jesper Lundgaard spiller vinyl

26.09.19
Hør hvilke 10 sange, der har fået en plads i Jesper Lundgaards hjerte

Jesper Lundgaard har udgivet cd'er, synger med i musicals og giver julekoncerter. Men han er også kendt for sine Elvis Presley-shows, hvor han fortolker nogle af Presleys største sange. Men hvilke 10 sange indenfor pop- og rockgenren holder Jesper meget af eller har haft stor betydning for ham? Det vil han fortælle, når han er den første gæst i Ti jeg ka' li'. Det bliver helt sikkert en aften, hvor vi kan blive klogere på Jespers personlige musiksmag, der selvfølgelig bliver leveret med humor og charme. 

Vi skal høre alle 10 sange, som Jesper har valgt. 8 af dem bliver lagt på pladespilleren og 2 bliver opført live af en lokal musiker fra Dansk Musiker Forbund. 

Der er kun plads til 25 personer, så du skal ikke tøve med at købe en billet a 50 kr. >>

Ti jeg ka' li' er arrangeret i samarbejde med vinylbutikken ReSpin og Dansk Musikerforbund. Det er et koncept, hvor en person med tilknytning til Herning interviewes om 10 sange vedkommende kan li'. De fleste af sangene bliver så vidt muligt afspillet på vinyl, og der vil altid være et par sange, som et lokalt medlem af Dansk Musikerforbund opfører live. 

BEMÆRK: Arrangementet foregår hos ReSpin, Bredgade 59c, Herning.

Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind.
Hvis du ikke er oprettet som bruger, kan du oprette dig her, eller du kan blive oprettet på biblioteket.

Søgefelt