Fredag
9. marts
14.00 - 15.00
Biblioteket i Herning
0,-
Oppe i tiden

Dokumentarfilm om kroppen

Dagens film er "Den sidste antibiotika"

Den sidste antibiotika

En fortælling om antibiotikaens historie. Nogle gange kan troen på fremskridtet være så stærk, at man vil bruge alle midler for sikre et nyt teknologisk spring. Også selv om teknologien kan udgøre en trussel mod mennesker eller miljø. Serien "Fremskridt på afveje" fortæller 8 historier om en række epokegørende opfindelser og initiativer, som oprindelig blev mødt med stor entusiasme. Og selvom det senere blev klart, at selv samme opfindelser kom til at udgøre en fare for jordens befolkning, så har begejstringen været svær at slå ned igen. Serien er en historisk udforskning i, hvordan og i hvilket omfang det internationale samfund er i stand til at reagere på fremskridtets skyggesider.

Arrangementet er en del af temasamarbejdet mellem Herning Bibliotekerne og Danmarks Radio. Temasamarbejdet handler i foråret 2018 om "Videnskab og kroppen".

Torsdag 8. marts
Oppe i tiden

Dokumentarfilm om kroppen

Biblioteket i Herning
0,-

Dokumentarfilm om kroppen

Dagens film er "Mirror"
Onsdag 28. februar
Oppe i tiden

Arrangement om spiseforstyrrelser

Biblioteket i Herning
0,-

Arrangement om spiseforstyrrelser

Landsforeningen mod Spiseforstyrrelse og Selvskade kommer og fortæller om emnet

Notifikation fra biblioteksværten

Vil du til et arrangement på biblioteket?

Hvad enten du er til arrangementer for børn, om litteratur, foredrag, cafétilbud, deltagelse i undervisning- og kurser, så klik her og se, hvad vi tilbyder.

Luk Læs mere

Log ind med NemID
Ny bruger