Tirsdag
20. marts
19.00 - 21.00
Biblioteket i Herning
0,-
Oppe i tiden

DOX:DIREKTE - Den nat vi faldt

DOX:DIREKTE - Om sorgens betydning

Cille mistede sin stedfar og Mette mistede sin mand, da fotografen Per Folkver faldt ned af en trappe og mistede livet. ’Den nat vi faldt’ er en film om tiden efter ulykken. Om sorg og heling, og om magtesløshed og viljen til at bevæge sig videre. For Cille var den første impuls nemlig at filme sin mor i tomrummet efter det tragiske fald. Og det er der kommet en dybt personlig, men også dybt vedkommende film ud af, om en usædvanligt
stærk kvinde. Og om hvordan savnet lever videre i gamle kassettebånd, den tomme lejlighed, årstidernes skiftende dufte og – ikke mindst – de mange kasser med fotografier. (Dansk tale)

Efter filmen stiller vi om til et stort live talkshow, der vil byde på samtaler med bl.a. filmens instruktør Cille Hannibal, forfatter Anne Lise Marstrand-Jørgensen (‘Sorgens Grundstof’, 2017), psykolog Ester Holte Kofod, der sammen med Svend Brinkmann er i gang med at undersøge sorgens kultur i Danmark, samt præst Kathrine Lilleør og psykolog hos Kræftens Bekæmpelse Jes Dige m.fl.. Mere info om arrangementet følger senere.

Onsdag 28. februar
Oppe i tiden

Kom og løb sammen med Herning Løbeklub fra biblioteket

Biblioteket i Herning
0,-

Kom og løb sammen med Herning Løbeklub fra biblioteket

Kom og vær med, når Herning Løbeklub indbyder til en løbetur med start fra Herning Bibliotekerne
Tirsdag 27. februar
Oppe i tiden

Dokumentarfilm om kroppen

Biblioteket i Herning
0,-

Dokumentarfilm om kroppen

Dagens film er "Forsøget"

Notifikation fra biblioteksværten

Biblioteket kommer hjem til dig

Hvis du har langt til bibliotekerne i Herning Kommune, kan du tilmelde dig vores leveringsordning, der bringer bøger m.m. ud til et afhentningssted i nærheden af dig.

Luk Læs mere

Log ind med NemID
Ny bruger