Torsdag
10. august
8.30 - 9.30 Biblioteket i Herning 0,-
Oppe i tiden

Etapestart på cykeltur rundt i DK til fordel for Børnecancerfonden

Herning Bibliotekerne sender rytterne af sted inde fra biblioteket

Kom og vær med til at sende rytterne af sted på dagens etape i Danmark Rundt 2017 TEAM Bodenhoff for Børnecancerfonden, som er en cykeltur, der har til formål at indsamle penge til Børnecancerfonden. 
Rytterne skal ud på en 92 km lang tur til Holstebro via Skjern kl. 9.30, men allerede fra kl. 8.30 er der optakt til etapestarten.

Program fra kl. 8.30:
Der serveres kaffe og brød til de første 50, som kommer for at sende rytterne af sted. Kaffen er sponsoreret af Bibliotekscaféen og brødet af Bager-Riget.
Musik ved sanger og musiker Morten Andreasen
Tale ved Claus Bodenhoff, som er medarrangør af Danmark Rundt
Overrækkelse af check til Børnecancerfonden
Løbet skydes i gang indendørs af tidligere VM- og OL-deltager, Henning Jørgensen 

Arrangementet er lavet i samarbejde med Danmark Rundt 2017 TEAM Bodenhoff for Børnecancerfonden, Hotel Eyde, Herning City og Herning kommune.

Bemærk:
Onsdag d. 9. august kl. 19 er der foredrag ved læge Charlotte Bøving (kendt fra TV-programmet "Lægen flytter ind") og tidligere cykelrytter Jens Veggerby på Hotel Eyde. Arrangementet er også et bidrag til Danmark Rundt 2017 Team Bodenhoff for Børnecancerfonden. Se nærmere omtale i det-sker-kalenderen. 

Fakta om Danmark Rundt:
Ideen til støtteløbet fik Claus Bodenhof, da han i 2014 var rytter på Team Rynkeby fra Holbæk. I stedet for at trampe i pedalerne tusindvis af kilometer væk fra de børn, det hele handler om, organiserede han Danmark Rundt 2015, der trak spor gennem hele landet og samlede knap en halv million ind til Børnecancerfonden. I 2016 gentog han cykelturen og fik undervejs følgeskab af ca. 150 motionsryttere. Det lykkedes at samle knap 1 million kr. ind.
I 2017 strækker løbet sig over 9 etaper, og hele vejen bliver lokale organisationer, virksomheder, medier og privatpersoner involveret.

Læs mere på Børnecancerfondens hjemmeside

Det er muligt at cykle med på en eller flere etaper af cykelturen. Læs mere på facebook: Danmark Rundt 2017 TEAM Bodenhoff

Hotel Eyde, Herning kommune, Herning City og Herning Bibliotekerne udgjorde i 2016 en lokal arbejdsgruppe, som planlagde arrangementer i forbindelse med cykelturen. Den samme arbejdsgruppe står bag arrangementerne i 2017. 

Yderligere oplysninger: Dorte Grout, tlf. 21 99 59 46 eller bibdg@herning.dk

Mandag 21. august
Oppe i tiden

TED-talks på biblioteket - Ny teknologi

Biblioteket i Herning
0,-

TED-talks på biblioteket - Ny teknologi

Lad dig inspirere af nogle af verdens bedste eksperter og formidlere
Tirsdag 22. august
Oppe i tiden

Danmarksfilm om unge ildsjæle

Biblioteket i Herning
0,-

Danmarksfilm om unge ildsjæle

Kom og se dokumentar af fire unge filmtalenter fra Odense Filmværksted

Notifikation fra biblioteksværten

Biblioteket kommer hjem til dig

Hvis du har langt til bibliotekerne i Herning Kommune, kan du tilmelde dig vores leveringsordning, der bringer bøger m.m. ud til et afhent-ningssted i nærheden af dig.

Luk Læs mere