Om dette arrangement

Tid
17:00 - 19:00
Pris
Gratis
Target
Voksne
Tickets
Billetsalg lukket
Oppe i tiden

Foreningstorv - Soroptimisternes samtalecafé for kvinder

07.03.19
I anledning af Kvindernes Internationale Kampdag 8. marts inviteres kvinder til samtalecafé

Hvem er vi? Hvad står vi for .... og hvordan kan vi hver for sig og - især - sammen gøre en indsats for at forbedre kvinders og børns vilkår lokalt, nationalt og verden over?
Det bliver essensen i den samtalecafé Soroptimisterne International Herning afvikler som en markering af Kvindernes Internationale Kampdag fredag den 8. marts.
SI Herning er en del af den verdensomspændende organisation Soroptimist International, som har rådgivende status i FN. Derfor bliver der mulighed for at høre om soroptimisternes arbejde med FNs målsætninger, herunder for eksempel Stop vold mod kvinder og Ligeberettigelse.

Der er kaffe på kanden og også lejlighed til at få en snak om, hvad der rører sig lokalt gennem Selvhjælp Herning, Herning Krisecenter og Mødrehjælpen, som soroptimisterne også bakker op om.

Arrangementet kræver ikke tilmelding. Man møder bare op til en god samtale.


Foreningstorvet på Biblioteket i Herning

Mangler jeres forening et sted at fejre internationale mærkedage eller en lokal begivenhed, så kunne biblioteket være stedet for jer.

Hver torsdag i tidsrummet 16 – 18 har kommunens foreninger nemlig mulighed for at vise sig frem for bibliotekets gæster, og fortælle om jeres aktiviteter og tilbud. Passer en anden dag end torsdag jer bedre, tager vi gerne en snak om mulighederne.

For at få det optimale ud af foreningstorvet, har erfaringen vist, at det er en rigtig god idé at have en aktivitet med, som nysgerrige kan prøve. Det er naturligvis helt op til jer, hvordan I vil præsentere jeres forening, vær blot opmærksom på, at gevinsten vil være størst, hvis I er aktivt opsøgende over for vores brugere og i formidlingen af jeres budskab. Som reklame for jeres foreningstorv, lægger vi arrangementet på vores hjemmeside samt viser torvet på vores dags- og månedsprogram.

Foreningstorvet har plads (ca. 5 kvadratmeter) på Biblioteket i Herning. Er der tale om aktiviteter, som kræver mere plads, kan arrangementet flyttes udenfor på Tinghuspladsen. Er I fysisk tættere på vores lokalbiblioteker i Aulum, Hammerum, Kibæk, Sunds eller Vildbjerg, har I også mulighed for at afholde jeres foreningstorv der.

Nærmere information og/eller tilmelding kan ske til Brian Bruhn på mail bibbnb@herning.dk

Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind.
Hvis du ikke er oprettet som bruger, kan du oprette dig her, eller du kan blive oprettet på biblioteket.

Søgefelt