Fredag
28. december
15.00 - 15.30
Biblioteket i Herning
0,-
Oppe i tiden

Nytårsskideballe ved Brian Mørk

En alternativ nytårstale til Herning fra biblioteket

Biblioteket sørger i år for at alle Herningensere kan få en ordentlig opsang til at lukke det gamle år på. 
Brian Mørk vil levere sin nytårstale/-skideballe direkte på bilioteket - så kan vi lære det!

Skarp satire og befriende begavet humor – tilsat en cool og tilbagelænet stil. Brian Mørks comedy er intelligent og underholdende, og han er en mester i at reagere på input fra salen. Trods sin skarpslebne sarkasme og stand-up branchens mest diabolske udseende er Brian Mørk altid top-engageret, personlig og udpræget flink, når han er ude at optræde.

Om Brian Mørk
Brian Mørk er som få komikere herhjemme blevet sit helt eget brand med over 10 år som vært for det legendariske impro-gæste-show ’Brian Mørk Show’ – på snart sagt enhver tænkelig platform. Hans vanvittige vinkler på verden har ført ham vidt omkring og efterhånden gjort ham til en af comedy branchens tunge drenge.

Den sjællandske komiker har ved siden af sin standup-karriere skrevet materiale til så forskellige genrer som børne-tv, historierne om flodhesten Dolph og tv-showet Zulu Awards. Vi nævner i flæng: TV2’s ’Live fra Bremen’, ’Rock ‘n’ Royal’, ’9 ud af 10’ og ’Styr på dyr, ’Gintbergs Store Aften’ og ’Dolph og Wulff’ på DR2, DR’s ’Familien Morgenhår’ og TV3’s ’Parlamentet’. Han har også ageret vært på Radio 100FM’s ’Morgenhyrderne’ sammen med Lasse Rimmer, Lars Hjortshøj og Andrea Elisabeth Rudolph samt været forfatter og medvirkende i sketch-programmet ’Gustne Gensyn’ på TV 2 Zulu.

Arrangementet er gratis - du dukker bare op til din skideballe.

Film (net)
Talegaver til børn : 2007, 15 års jubilæum

Talegaver til børn : 2007, 15 års jubilæum

Niels Severin (2015)
Film (net)
Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind.
Hvis du ikke er oprettet som bruger, kan du oprette dig her, eller du kan blive oprettet på biblioteket.

Søgefelt