Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
Gratis
Target
Voksne
Oppe i tiden

Sundhedsmesse

11.01.20
Det gode liv

For femte år i træk afholdes der Sundhedsmesse på Biblioteket i Herning i januar. Endnu engang er dagen blevet til i et samarbejde mellem Østergades Apotek og Herning Bibliotekerne, som sammen sætter spot på at hjælpe igang med at tage et skridt i retning af et sundere liv!

Alle er velkomne til at kigge forbi og blive inspireret til en sundere livsstil. Sundhedsmessen har i 2020 temaet ”Det gode liv", hvor vi sætter fokus på, at en sund livsstil ikke behøver at være forbundet med afsavn - men tværtimod giver forøget livsglæde og velvære.

På Sundhedsmessen er der masser af mulighed for at få inspiration til at højne din sundhed og få langt mere energi og velvære ind i din hverdag.

På messen vil man kunne møde et bred vifte af forskellige tilbud, der alle retter sig mod din sundhed. Fx. fysioterapeuter, diætist, rygestop-konsulenter, Apoteket, sportsfolk fra løbe-, atletik- og svømmeklubber, forskellige foreninger, selvhjælpsgrupper og mange andre, der alle står klar til at hjælpe dig med at tage skridtet til et sundere liv.

Alle stande vil stå klar med information, gode tilbud, tests og konkurrencer - alle med fokus på din motivation og sundhed.
Navne på de deltagende stande vil blive annonceret i starten af december.

Det er gratis at deltage. Alle er velkomne.

Materialer

Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind.
Hvis du ikke er oprettet som bruger, kan du oprette dig her, eller du kan blive oprettet på biblioteket.

Søgefelt