Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Target
Voksne
Udstillinger

Ramt

25.01.22 - 10.02.22
Udstilling om selvmord

Biblioteket tager i uge 4-6 fat i et af tidens store tabuer og giver dig som besøgende mulighed for at blive klogere på fakta og følelser omkring emnet ”selvmord”.

Landsforeningen Liv&Død har i samarbejde med Livslinien skabt udstillingen RAMT – en udstilling om de døde, de overlevende og de efterladte til selvmord. Formålet med udstillingen er at generere større viden og forståelse om selvmord og derigennem være med til at nedbryde tabuer omkring selvmord. 

Om udstillingen
I centrum for udstillingen er de mennesker, der er berørt af selvmord - de døde, de overlevende og de efterladte. Udstillingen balancerer mellem deres personlige fortællinger og konkret viden og fakta. Som besøgende får du derved både mulighed for at kigge på statistik, forskning og fakta, men også komme bagom og få indblik i nogle af de personlige historier, der gemmer sig bag. Udstillingen giver således både et ydre og et indre blik på selvmord. 
Udstillingen bygget op omkring tre temaer; de døde, de efterladte og de overlevende. Hvert tema har sit eget ”rum” i form af et ”hoved”, hvor den besøgende kan læse fakta og viden på ydersiden og gå ind i hovedet og opleve personlige fortællinger på inderside.