Bliv Læsefamilie i efteråret

Lige netop DIN familie har lige nu mulighed for at blive del af et tre måneders Læsefamilieforløb, hvor I hver måned låner en ny Læsefamiliepose med hjem. Med Læsefamilieposerne får I 'opskriften' på at sætte læsning og familiehygge på programmet i hverdagen - måske til fordel for tid brugt på Instagram eller bag computerskærmen?

Hvad er en Læsefamiliepose?

En Læsefamiliepose er læsning, hygge og sjov pakket og klar til jer! En pose kan indeholde alt lige fra bøger og brætspil til opskrifter, quizzer og overraskelser. Hver Læsefamiliepose har sit eget tema, som posens indhold og aktiviteter er bygget op omkring. Temaet kunne fx være Mad, Havet eller Røverhistorier.

Hvem kan blive Læsefamilie? 

Alle familier med mindst ét barn på 10+ kan blive Læsefamilie. Posernes indhold er sammensat sådan, at der er noget for både de yngste og de voksne, så hele familien kan være med.

Tilmelding

Der er plads til 10 familier i forløbet. Det er helt gratis at deltage, og pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Forløbet varer fra uge 37 til uge 49, hvor I hver 4. uge kommer forbi biblioteket og får en ny Læsefamiliepose med hjem.
I løbet af de tre måneder forløbet varer, kommer I igennem tre skønne Læsefamileposer med hvert sit spændende tema.

Tilmelding foregår på mail til Signe Smedegaard Frederiksen på bibsfr@herning.dk 
Skriv eller ring også gerne, hvis du har spørgsmål til forløbet. Tlf. 24 80 07 25