Billedworkshop med Herning Billedskole

Indskolingen

Tema: Verdensmål nr. 10 – Mindre ulighed


Dato:
Mandag den 11. oktober
Målgruppe:
Indskolingen
Format:
Workshop
Varighed:
120 minutter

Jeres klasse kan vælge imellem to forskellige tider til jeres workshop:
Workshop 1: Kl. 9.00 – 11.00
Workshop 2: Kl. 12.00 – 14.00

Sted:
Workshoppen foregår i Herning Billedskoles lokaler i Huset nr. 7, Nørregade 7, 7400 Herning.

Tilmelding

Jonas Søgård Nielsen
bibjsn@herning.dk 
+ 45 28 70 71 02

Indhold

Gennem arbejdet med billedkunstaktiviteter kredser vi omkring emnet ”ulighed”. I løbet af 3 dage vokser et fællesværk frem. Ved deltagelse i en workshop på Billedskolen får eleverne en særlig udfordring, der i skal indgå i det fælles udtryk. 

En workshop varer 2 timer, og hver klasse får en ny opgave i forhold til værket, der udvikler sig over de dage, hvor der arbejdes på det. Indskolingen starter mandag, mellemtrinnet fortsætter tirsdag og udskolingen afslutter onsdag. Der arbejdes i forskellige materialer og med varierende aktiviteter under hensyntagen til klassetrin.     

Fællesværkets udvikling vil kunne følges på Facebook/instagram. Det færdige værk kan ses på Biblioteket i Herning fra lørdag den 16. oktober.

Om Herning Billedskole

Herning Billedskole blev stiftet i 1988 af Poul Lundgård og har siden udviklet sig til at blive en stor og aktiv billedskole med placering midt i byen. Herning Billedskole tilbyder undervisning i tegning, maleri, grafik, skulptur og andre billedskabende udtryk for børn, unge og voksne. Mere end 300 børn og voksne er aktive på Herning Billedskoles hold. Billedskolen tilbyder også kurser for lærere og pædagoger, temakurser for skoleklasser, forløb for børnehaver, konfirmationshold og andre interessegrupper.