Shane Brox – Byg en bedre verden

Indskolingen

Tema: Verdensmål nr. 11 og Verdensmål nr. 12

Dato:
Mandag den 10.oktober
Målgruppe:
Indskolingen
Format:
Foredrag
Varighed:
90 minutter
Tidspunkt:
Kl. 10.00-11.30
Sted:
Biblioteket i Herning, Østergade 8, 7400 Herning, eller Huset No. 7. Nørregade 7, 7400 Herning. Den eksakte lokation sendes til de tilmeldte klasser i god tid inden.

Tilmelding

Jonas Søgård Nielsen
bibjsn@herning.dk 
+ 45 28 70 71 02

Indhold

Hele omdrejningspunktet for Shane er kreativitet, aktivitet og bæredygtighed – forstået på den måde, at vi skal genbruge, hvad vi har i husholdningen og lave legetøj og universer ud af det. Han har i mange år inspireret børn og deres voksne til at være kreative og bygge deres eget legetøj af genbrugsmaterialer. 

I foredraget viser Shane nye, spændende og kreative måder, hvorpå børn kan bygge bedre og mere bæredygtige ting i deres hverdag. 

Som forberedelse kan din klasse låne eller kigge i Shanes bog ”Byg en bedre verden”. Bogen kan lånes ved Herning Bibliotekerne.  

Om Shane Brox

Shane er en af børnenes helt store helte. Både af børn, forældre og barnlige sjæle er han kendt fra “Shanes Verden” og “Shanes Jul” på DR Ramasjang. Med “Shanes Verden” er han vel blevet det tætteste, vi i dag har på en vært i stil med Jørgen Clevin. 

Shane Brox er uddannet designer, har arbejdet en årrække for Levi Strauss’ europæiske hovedkontor og fået til opgave at designe for selveste Royal Copenhagen. Shane har også lanceret en YouTube-kanal med indhold og videoer, hvor nogle kun skal inspirere, mens andre skal engagere i bedste DIY-stil. 

Se mere om Shane Brox her