Anna Fenger Schefte og Anders Nolting Magelund: Den store klimabog

Mellemtrin

Tema: Klima i et mentalt og psykologisk perspektivBæredygtighed i øjenhøjde

Målgruppe:
Mellemtrin
Type:
Foredrag
Temaspor:
Bæredygtighed i øjenhøjde, 
Klima i et mentalt og psykologisk perspektiv
Dato:
Tirsdag den 10. oktober 
Tidspunkt:
11.00 – 12.30
Sted:
Biblioteket i Herning, Østergade 8, 7400 Herning 

Tilmelding

Indhold

Klimadebatten er overalt. Børn og unge strejker og demonstrerer over hele verden. Det rejser en masse spørgsmål hos børn og skaber forvirring, uro og angst. Anna Fenger Schefte og Anders Nolting Magelund er forfattere til bogen ”Den store klimabog”, som afdramatiserer en del af klimaangsten og i stedet hjælper børn (og voksne) til at forstå klimaudfordringen; hvorfor den er opstået, og hvorfor vi kan og skal løse den – forklaret på en nem, tilgængelig og inspirerende måde.

I dette foredrag vil Anna og Anders med udgangspunkt i ”Den store klimabog” gennemgå klimaets historie, klimakampens helte og skurke samt opmuntre til handling og vise vejen til, hvordan man selv kan blive en klimahelt!

Om Anna Fenger Schefte og Anders Nolting Magelund

Anna Fenger Schefte er en erfaren journalist, forfatter og foredragsholder. Anders Nolting Magelund er forfatter, journalist, foredragsholder og virksomhedsrådgiver. Begge er de foredragsholdere med klima, bæredygtighed og grøn omstilling på dagsordenen: Hvordan kommer vi i gang med den grønne omstilling, og hvordan klimasikrer vi vores forbrug? Det er en proces, vi kan sætte i gang hver især – og Anna og Anders bidrager gerne med konkrete anbefalinger.