Mød din lokalpolitiker – Paneldebat med Byrådet

Mellemtrin

Tema: Verdensmål nr. 5 – Ligestilling mellem kønnene og Verdensmål nr. 10 - Mindre ulighed.

Dato:
Tirsdag den 12. oktober
Målgruppe:
5. – 6. klasse
Format:
Paneldebat
Varighed:
60 minutter
Tidspunkt:
Ikke fastlagt endnu, men inden for tidsrammen kl. 9.00 – 14.00.
Sted
Biblioteket i Herning, Østergade 8 eller Huset no. 7. 
Når vi er færdige med detailplanlægningen, vil I få en mail med information om, hvilke lokaler jeres forløb vil foregå i.

Tilmelding

Jonas Søgård Nielsen
bibjsn@herning.dk 
+ 45 28 70 71 02

Indhold

Den 16. november i år er der kommunalvalg i Danmark. Derfor giver Børnefolkemødet eleverne muligheden for at lære deres lokalpolitikere at kende. Hvilke synspunkter har de, hvilken politik står de og deres partier for, hvordan vil de ændre Herning Kommune i den kommende periode? Det er nogle af de temaer, som Børnefolkemødets paneldebat med de lokale byrådspolitikere tager op. 

Vi sætter selvfølgelig specifikt fokus på Verdensmål nr. 5 og nr. 10, ligesom vi også spørger politikerne om, hvad de helt generelt vil gøre for at fremme verdensmålene i Herning Kommune. 

Til paneldebatten får børnene rig mulighed for selv at spørge politikerne, og hvad der lægger dem på hvert. Vi opfordrer til at forberede spørgsmål hjemmefra, og ikke holde igen.

Om

Herning Byråd består lige nu af 31 politikere, som alle er på valg til efteråret. Flere partier, som lige nu ikke er repræsenteret i byrådet, søger til efteråret at blive valgt ind.