STRANDET – Sammen gør vi plastaffald værdifuldt

Mellemtrin

Tema: Bæredygtighed i øjenhøjde

Målgruppe:
Mellemtrin
Type:
Workshop i plast­genanvendelses­værksted
Dato:
Tirsdag den 10. oktober
Temaspor:
Bæredygtighed i øjenhøjde 
Vælg mellem følgende tidspunkter:
10.00 – 11.30
12.30 – 14.00
Sted:
Biblioteket i Herning, Østergade 8, 7400 Herning

Tilmelding

Indhold

Vel mødt til et kreativt undervisningsforløb, hvor vi sammen genanvender havplast til nye spændende produkter. Vi ser på, hvorfor plast og andet affald ender i naturen, hvad det betyder for vores klima og miljø, og hvordan vi bliver bedre til at genanvende vores plast. Sammen laver vi smykker og andre spændende produkter i plastaffald samlet langs den danske vestkyst.

Om STRANDET APS

I 2018 blev STRANDET grundlagt med udgangspunkt i Julie og Jens’ fælles ønske om at gøre en aktiv og lokal indsats for at sætte fokus på havplastforurening. I påsken 2019 åbnede de officielt STRANDET, hvor en gammel tankstation i Nørre Vorupør i Thy blev forvandlet til havplastværksted og kaffebar.

Tanken om at gøre en forskel, selv i det små, har siden opstarten været en central del af STRANDET. Missionen er at holde strandene langs vestkysten fri for plastik og sætte fokus på plastforurening lokalt såvel som globalt.

Med aktiviteter og oplæg både på deres eget værksted, direkte på stranden, til events eller rundt i landets klasselokaler ønsker STRANDET at skabe opmærksomhed omkring udfordringerne med, at plast ender i naturen.