FN Byen

Udskolingen

Tema: Verdensmål nr. 10 - Mindre Ulighed

Tid:
Onsdag d. 12. oktober
Målgruppe:
Udskolingen
Format:
Workshop
Varighed:
80 minutter
 
Jeres klasse kan vælge imellem 3 forskellige tider til jeres workshop:
Workshop 1:
Kl. 9.00 - 10.20
Workshop 2:
Kl. 10.30 - 11.50.
Workshop 3:
Kl. 12.30 - 13.50

Sted:
Biblioteket i Herning, Østergade 8 eller Huset no. 7. 
Når vi er færdige med detailplanlægningen, vil I få en mail med information om, hvilke lokaler jeres forløb vil foregå i.

Tilmelding

Jonas Søgård Nielsen
bibjsn@herning.dk 
+ 45 28 70 71 02

Indhold

FN Byen udbyder også deres workshop om verdensmålene til eleverne i udskolingen. Forløbet er tilpasset således, at det passer til folkeskolens ældste klasser elever i 7. - 10. klasse. Denne er en lidt længere workshop, end den til indskolingen. 
Workshoppen indeholder er en kort gennemgang af FN, verdensmålene og en mere udførlig gennemgang af verdensmålet mindre ulighed, hvor eleverne selv bliver aktiveret.
 
Til en start får eleverne en introduktion til hvad FN og verdensmålene er for en størrelse. Derefter skal elever aktiveres ved en større øvelse om ulighed, hvor de bliver stillet over for nogle af de dilemmaer verdensmålet indeholder. Der afsluttes med en kort opsamling. 
 
Workshoppen faciliteres af FN Byens dygtige undervisere, som med deres stores viden og didaktiske kendskab, styrer børnene sikkert igennem forløbet. 

Om FN Byen - Young Learning For Change

FN Byen er FNs hovedkvarter i København. Her har forskellige af FNs agenturer til huse, og arbejder med at fremme FNs forskellige interesser.  

I dag er FN Byen i København den sjettestørste FN by i den vestlige verden med dens 2000 ansatte fordelt på 11 agenturer. 

FN Byens skoletjenste, Young - Learning for Change, består af dygtige undervisere, som introducerer elever i grundskolen til FN’s 17 Verdensmål gennem flere temaer, der inkluderer forskellige spil og aktiviteter, som omdanner eleverne til aktive og engagerede globale borgere.