Christian Liebergreen – ”Spejlbillede”

Udskoling

Tema: Klima i et mentalt og psykologisk perspektivNaturforbundethed og livsmod

Målgruppe:
8.-9. klasse
Type:
Foredrag
Temaspor:
Klima i et mentalt og psykologisk perspektiv, 
Naturforbundethed og livsmod
Dato:
Onsdag den 11. oktober
Tidspunkt:
12.00 – 13.30
Sted:
Huset No7, Nørregade 7, 7400 Herning 

Tilmelding

Indhold

De unge har aldrig oplevet større forventninger i deres liv, simpelthen fordi mulighederne er der til dem. Men bare fordi der er mange ’hylder’ at vælge fra, så betyder det bestemt ikke, at det gør det nemmere at vælge livets vej. For har man succes, når man har mange følgere på Instagram, når man har det nyeste tøj, ligner en model eller er rig? Mange unge bruger meget tid på at spejle sig i andre, men i sidste ende er det sit eget spejlbillede, man skal kunne acceptere og lide.

I dette foredrag giver Christian Liebergreen sin beskrivelse af, hvad der skal til for at opnå glæde og selvværd i sit liv. Derudover vil han også fokusere på naturens positive indvirkning på mennesket, samt hvordan han undervejs på sine rejser har oplevet klimaforandringerne.

Med erfaring som underviser og mentor for unge brænder Christian for at give unge mod til at drømme og gøre noget ved drømmene, uanset drømmens ambition og størrelse. Med jordnære og humoristiske fortællinger deler Christian ud af erfaringer fra, til tider ekstreme, verdener, hvor det at kunne hvile i og nyde sit eget selskab skaber et godt liv. Og om hvordan en tandbørste og et spejl er det nemmeste værktøj til at måle personlig succes. 

Om Christian Liebergreen

Som 17-årig rejste Christian alene tværs over Canada uden ret mange engelske gloser i rygsækken, til gengæld var den fyldt med nysgerrighed og drømme. Drømme, der førte ham til Slædepatruljen Sirius i Grønland og jorden rundt i en sejlbåd. 

Christian er en eventyrer, der ikke ser nogen hindringer, hvad enten det er i naturen, eller om det er at få et sammenhold til at fungere. For så længe man er positivt indstillet, skal man nok finde en løsning.