Workshop med LGBTQ+ Danmark

Udskolingen

Tema: Verdensmål nr. 5 – Ligestilling mellem kønnene og Verdensmål nr. 10 - Mindre ulighed

Dato:
Onsdag den 13. Oktober
Målgruppe:
Udskolingen
Format:
Workshop
Varighed: 90 minutter

Jeres klasse kan vælge imellem 2 forskellige tider til jeres workshop:
Workshop 1:
10.30 – 12.00
Workshop 2:
12.30 – 14.00

Sted:
Biblioteket i Herning, Østergade 8 eller Huset no. 7. 
Når vi er færdige med detailplanlægningen, vil I få en mail med information om, hvilke lokaler jeres forløb vil foregå i.

Tilmelding

Jonas Søgård Nielsen
bibjsn@herning.dk 
+ 45 28 70 71 02

Indhold

Projektleder Andreas vil til dette oplæg give en introduktion til forståelser af køn og seksualitet i et LGBT+ perspektiv, og facilitere en workshop med øvelser, hvor vi skal reflektere over køn, kønsroller og seksualitet og de forventninger, vi som samfund og kultur har til hinanden.
Andreas’ indslag vil tage udgangspunkt i Verdensmål nr. 5 (Ligestilling mellem kønnene) og Verdensmål nr. 10 (Mindre ulighed). Workshoppen vil både bestå af filmvisning og gruppearbejde.

Om LGBTQ+ Danmark

LGBT+ Danmark - Landsforeningen for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner er en interesseorganisation med fokus på områderne kønsidentitet og seksuel orientering. 
Foreningen blev stiftet helt tilbage i 1948 som Forbundet af 1948, og det gør dem til en af verdens ældste endnu eksisterende LGBT-organisationer. Deres historie er fyldt med politiske, kulturelle og moralske kampe og sejre, og de arbejder aktivt videre med at gøre en forskel for LGBT'er nationalt og internationalt.