Bogcaféen er for dig, der holder af gode bøger og levende formidling. Vi tilbyder insidertips og bogguld og deler gladeligt ud af vores personlige favoritter. Det hele foregår ved, at vi udvælger nogle spændende temaer, der bliver behandlet i litteraturen. Dernæst sætter vi os for at finde de bedste bøger indenfor temaet, og til sidst deler vi læseoplevelsen i caféens hyggelige rammer.

Spændende temaer

Bogcaféerne har taget os langt ud i verden. Vi har været i Herning, New York og Italien og andre steder i den store, vide verden, men vi har også afsøgt eksotiske temaer som kolde gys i litteraturen, vinter, bøger i blomst og meget mere. Vores bogcaféer om kager og det søde liv i litteraturen og ikke mindst teselskab og kaffe hører til de mere sanselige, litterære oplevelser, som cafégæsterne har fået i tidens løb. Nedenfor kan du en se en række af de temaer, vi har undersøgt indtil videre. 

Tid og sted

Bogcaféerne finder sted på Biblioteket i Herning i perioden mellem september og marts og ligger altid den sidste tirsdag i måneden fra kl. 17 - 18. Bogcaféerne er gratis og kræver ingen tilmelding. Kaffe er inkluderet, og nogle gange byder vi på en overraskelse.

Oversigt over vores bogcaféer

Som gæst i bogcaféen kommer man altid med på spændende rejser ud i bøgernes verden. Her kan du se de seneste par temaer med tilhørende litteraturlister:

Marts 2017: Historier fra Danmark
Hent boglisten fra marts >> 

April 2017: Off-road
Hent boglisten fra april >>