Et hav af plast

Herning Billedskole

  • Målgruppe: 1. – 3. klasse
  • Type: Kreativ workshop
  • Temaspor: Livet i å, sø, hav og mose
  • Dato: Mandag den 7. oktober
  • Vælg mellem følgende tidspunkter:
    8.30 – 10.30 (to parallelle workshops a maks. 25 elever)
    11.30 – 13.30 (to parallelle workshops a maks. 25 elever)
  • Sted: Herning Billedskole, Nørregade 7A, 3. sal, 7400 Herning

Livet i havet er truet fra mange sider. Plastik er en af de store udfordringer. På Billedskolens workshop skaber vi et rumligt billede af skønheden i havet gennem det materiale, som truer livet i havet – nemlig plastik. Gennem denne dobbelthed sætter vi fokus på det vidunderlige liv i havet og en af dets største trusler.

Vi arbejder to timer i workshoppen, hvor hver elev skaber en eller flere elementer til en fællesinstallation. Motiverne er havets dyr og planter. Vi arbejder med plastik som materiale.

Alle dyr, planter m.m. samles i en stor fælles installation, som publikum kan gå ind i, sanse og opleve. Installationen etableres og udstilles efterfølgende på Biblioteket i Herning.

Om Herning Billedskole

Herning Billedskole arbejder med at skabe læring, udvikling og gode oplevelser gennem undervisning og billedkunstneriske projekter for børn og voksne i alle aldre.  På Billedskolens fritidshold undervises i maleri, tegning, skulptur, installation og blandformer. Vores undervisere er kunstnere, billedkunstlærere og andre med billedkunstneriske kompetencer og erfaring i undervisning.

Billedskolen tilbyder også kurser for lærere og pædagoger, temakurser for skoleklasser, forløb for børnehaver, konfirmationshold og andre interessegrupper.

Du kan læse mere om billedskolen her

Børnefolkemødet 2024 er støttet af Spar Nord Fonden, Nordea Fonden og Statens Kunstfond