eReolen Global

Adgang
Via login hjemmefra
På eReolenGlobal.dk finder du magasiner på dansk og engelsk, e-bøger og lydbøger på engelsk. Lån på computer, tablet, smartphone og en række ebogslæsere. Hvis du bruger app’en Libby by Overdrive kan du downloade titlerne og høre dem offline. 

Låneregler

E-bøger og lydbøger: Du kan max låne 2 titler ad gangen, og lånetiden er 21 dage. Hvis alle eksemplarer af en titel er udlånt, er det muligt at reservere, og du har 48 timer til at aktivere dit lån, når det er klar til dig.
Magasiner: Du kan låne ubegrænset antal magasiner. 

Reserveringsregler

En opfyldt reservering skal lånes indenfor 48 timer. Hvis du allerede har lånt dine maks antal titler (2 stk. på tiden), og du modtager besked om, at din reservering er klar, så skal et lån afleveres for at kunne låne den reserverede titel. Lånte ekstratitlerne har ingen indflydelse på dette.

Vejledning

 

  1. App’en Libby by Overdrive til smartphone/tablet: Førstegangsbruger - du klargør app’en ved at tilføje dit lånerkort (‘Add your card’).
  2. Udfyld felter: Dit bibliotek er Herning Bibliotekerne, username er dit CPR-nr., password er din 4-cifrede PIN-kode.
  3. Herefter: Dine lån vil lægge sig i app’en og downloades automatisk, så du har adgang offline, men du kan til enhver tid returnere dem før lånetidens ophør.
  4. Under titlen vises ‘Borrow’, når et eksemplar er ledigt, og ‘Place hold’ vises, når det er udlånt men kan reserveres.
  5. HJEMMESIDEN eReolen Global til computer: Start med at logge ind som låner på ‘Herning Bibliotekerne’, og username er dit lånernummer og password din 4-cifrede PIN-kode.
  6. Herefter: Dine lån vil kunne streames, når du er på internettet og logget ind.
  7. Knappen ‘Lån’ vises, når eksemplaret er ledigt, knappen ‘Reserver’ vises, når det er udlånt.

Streaming ~ Du skal være på internettet konstant.
Download ~ Du skal være på internettet, når du låner.