eReolen Global

Adgang
Via login hjemmefra
E-bøger og lydbøger på engelsk. Lån på computer, tablet, smartphone og en række ebogslæsere.

Få adgang til e-bøger, lydbøger og e-tegneserier på engelsk med eReolen Global. Hvis du bruger app’en kan du downloade titlerne og høre dem offline, hvilket gør dem praktiske at tage med på farten. En titel fre eReolen Global fylder ikke din kuffert op, og de vejer 0 gram. Fra en computer låner du igennem eReolenglobal.dk, hvor du logger ind med dine lånerinformationer fra biblioteket. Hvis du foretrækker en tablet eller smartphone, er det app’en Libby, du skal benytte.

Låneregler
Antal af eksemplarer af titlerne veksler fra 1 til adskillige, men hvis en titel har alle eksemplarer udlånt, er det muligt at reservere, og du har 48 timer til at aktivere dit lån, når det er klar til dig. Du kan max låne 2 titler på tiden, og lånetiden er 21 dage.

Reserveringsregler
En opfyldt reservering skal lånes indenfor 48 timer. Hvis du allerede har lånt dine maks antal titler (2 stk. på tiden), og du modtager besked om, at din reservering er klar, så skal et lån afleveres for at kunne låne den reserverede titel. Lånte ekstratitlerne har ingen indflydelse på dette.

Vejledning

  1. APP’en Libby til smartphone/tablet: Førstegangsbruger - du klargør app’en ved at tilføje dit lånerkort (‘Add your card’).
  2. Udfyld felter: Dit bibliotek er Herning Bibliotekerne, username er dit CPR-nr., password er din 4-cifrede PIN-kode.
  3. Herefter: Dine lån vil lægge sig i app’en og downloades automatisk, så du har adgang offline, men du kan til enhver tid returnere dem før lånetidens ophør.
  4. Under titlen vises ‘Borrow’, når et eksemplar er ledigt, og ‘Place hold’ vises, når det er udlånt men kan reserveres.
  5. HJEMMESIDEN eReolen Global til computer: Start med at logge ind som låner på ‘Herning Bibliotekerne’, og username er dit lånernummer og password din 4-cifrede PIN-kode.
  6. Herefter: Dine lån vil kunne streames, når du er på internettet og logget ind.
  7. Knappen ‘Lån’ vises, når eksemplaret er ledigt, knappen ‘Reserver’ vises, når det er udlånt.

Streaming ~ Du skal være på internettet konstant.
Download ~ Du skal være på internettet, når du låner.