Lån, fornyelse og aflevering

Se blandt andet her hvordan du fornyer dine lån

Du kan se og forny dine lån via hjemmesiden:

• Vælg "Login" øverst til højre på hjemmesiden.
  • Indtast dit låner/cpr-nr. samt 4-cifrede pinkode, og klik "Log ind".
  • Vælg "Lån, reserveringer og mellemværende" i menuen til venstre.
  • Nu får du vist dine lån.

Hvis du ønsker at forny dine lån:

• Sæt hak ud for de lån du ønsker at forny.
  • Herefter bliver knappen til at forny de valgte lån synlig øverst på siden.

Du kan også se hvordan i denne video:

Notifikation fra biblioteksværten

Du kan abonnere på biblioteket!

Så sender vi dig inspiration til din næste læseoplevelse direkte på din mail. Det er selvfølgelig gratis, uforpligtende og du kan til enhver tid afmelde dig tilbuddet.