Lån, fornyelse og aflevering

Se blandt andet her hvordan du fornyer dine lån

Du kan se og forny dine lån via hjemmesiden:

  • Vælg "Login" øverst til højre på hjemmesiden.
  • Indtast dit låner/cpr-nr. samt 4-cifrede pinkode, og klik "Log ind".
  • Vælg "Lån, reserveringer og mellemværende" i menuen til venstre.
  • Nu får du vist dine lån.

Hvis du ønsker at forny dine lån:

  • Sæt hak ud for de lån du ønsker at forny.
  • Herefter bliver knappen til at forny de valgte lån synlig øverst på siden.

 

Du kan også se hvordan i denne video:

Hvis du vil se, hvad du har lånt, reservere bøger eller redigere din brugerprofil, skal du være logget ind.
Hvis du ikke er oprettet som bruger, kan du oprette dig her, eller du kan blive oprettet på biblioteket.

Søgefelt