Log ind på hjemmesiden

Se her hvordan du logger ind

Ved at logge ind på hjemmesiden, kan du via "Min konto" rette dine brugeroplysninger (email-adresse, telefon mm.), se og forny dine lån, betale mellemværende, rette dine reserveringer, og få adgang til din huskeliste.

• Vælg "Login" øverst til højre på hjemmesiden via følgende ikon:
  • Indtast dit låner/cpr-nr. samt 4-cifrede pinkode, og klik "Log ind".
  • Klik herefter på "Min konto" øverst til højre, hvorfra du får adgang til selvbetjening.

Har du glemt din pinkode, skal du henvende dig personligt på biblioteket for at få en ny pinkode.

Se også denne hjælpe-video: