Spørg Biblioteksvagten

Mangler du hjælp til din opgave, har du glemt titlen på en bog eller er der bare en ting du ikke kan google dig frem til? Så kan du spørge Biblioteksvagten.

Du kan få svar via chat, pr. e-mail eller sms.

Du kan også spørge os på Facebook og Twitter og se andres spørgsmål og svar der.

Vær opmærksom på at Biblioteksvagten er en national spørgetjeneste. Har du spørgsmål om din lånerstatus, regninger eller andre ting vedr. dit eget bibliotek, skal du kontakte os her