Måske vil I lave noget anderledes til en polterabend? Med den forestående bryllupsnat i tankerne kan vi orientere jer om andre gode og erotiske bøger end Fifty Shades of Grey.
 
Eller er I en gruppe glade kagebagere? Sammen rører vi en kage, som bager, mens I får præsenteret gode og afprøvede kagebagebøger. Efter endt bagning og præsentation kan kagen nydes. 
 
 
Eller I kan vælge fra den traditionelle vifte af tilbud:
  • Bogcafé – for jer, der er glade for gode læseoplevelser. I vælger et emne, og så finder vi et udvalg af bøger om emnet at præsentere for jer. Det kan være både skøn- og faglitteratur. Læs her mere om vores traditionelle bogcafé >>
  • Børn og bøger – inspiration til læselysten for børn. Et oplagt tilbud til lærere og pædagoger ifm et fagligt møde, men forældre kan også have glæde af det. Det kan være både skøn- og faglitteratur.  
  • Bibliotekets Nettilbud – kender du bibliotekets online tilbud? F.eks. Filmstriben, eReolen, Zinio, SMSpress, litteratursiden.dk eller andre af vores mange online-tilbud. 
  • Tips til småunger – et tilbud til travle småbørnsforældre. Vi fortæller om brugbar og interessant viden til jeres hverdag. 
  • Læsekredse – inspiration til både for nye og etablerede læsekredse. Vi præsenter jer for gode læseoplevelser, som er velegnede til snak i en læsekreds. Læs her mere om vores tilbud til læsekredse >>
  • Fælles Læsning – få en litterær læseoplevelse sammen. En tekst bliver udleveret og læst højt, mens I selv kan følge med. Der holdes pauser i oplæsningen, så der kan snakkes om teksten løbende. Fælles Læsning kræver ingen forberedelse for jer som deltagere, og giver plads til fælles oplevelse og refleksion.
  • Digital Selvbetjening – er I en gruppe, som synes den digitale selvbetjening er svær, så vil vi gerne hjælpe jer. Hvis I ikke selv har et lokale med adgang til internet og computere, så kan vi være på det nærmeste bibliotek.
  • Bibtech – for jer, som er nysgerrige på nye gadgets og apps til tablets og smartphones. Biblioteket har forskellige sjove gadgets, som I kan prøve.